Vragen of extra informatie nodig?
Terug naar overzicht

Overzicht

Piacenzastraat 29
5262 JG
Vught

€ 819.500 KK
Kan ik dit betalen?
Beschikbaar

Woon oppervlakte
190.01 M2
Bouwjaar
1981
Aantal kamers
5 Kamers
Perceel oppervlakte
346 M2
Street view
BG 360
Ik wil een bezichtiging plannen
Een bod plaatsen

Plattegrond


Omschrijving

Woonhub presenteert:

Ruimte, rust en vrijheid: dat is wat deze prachtige woning u te bieden heeft. Met een woonoppervlak van maar liefst 190,1 m2, vier keurig afgewerkte slaapkamers, een nette keuken, prima sanitair en een mooie serre, laat deze woning haast niets te wensen over. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de fantastische tuin, waar het heerlijk toeven is. Het huis ligt op een fijne locatie met veel voorzieningen binnen handbereik. De combinatie van de geweldige living en de gunstige locatie zorgt ervoor dat dit een werkelijk unieke plek is om te wonen!

Indeling van de woning:

Begane grond:
De deels groene, deels betegelde voortuin op het westen biedt toegang tot de overdekte voordeur van deze woning. Achter de voordeur vindt u de entreehal met meterkast, toiletruimte met staand toilet, trap naar de eerste verdieping, trapkast en toegang tot de keuken.

De ruim opgezette keukenruimte is voorzien van een mooie lichte vloer. De moderne keuken staat in hoekopstelling en is te herkennen aan de witte keukenkastjes en het donkere werkblad. De volgende apparatuur is aanwezig: vaatwasser (2005), koel-/vriescombinatie (2013), keramisch fornuis (2013), oven (2013), combioven/-magnetron (2021), wastafel & kraan, afzuigkap (2013, nauwelijks gebruikt), close in boiler (2021) en stoomoven (2013, nauwelijks gebruikt).

Via de keuken is de woonkamer bereikbaar. Het woongedeelte beschikt over een mooie, lichte vloer en de wanden en het plafond zijn in rustige kleuren afgewerkt. De lichtinval is zeer goed dankzij de vele raampartijen. De raampartij aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar de achtertuin. De woonkamer wordt verlicht met inbouwspots en is voorzien van een gashaard.

De keuken biedt niet alleen toegang tot de woonkamer, maar ook tot de hal/serre. Deze hal/serre is ruim opgezet en biedt daardoor verschillende mogelijkheden. Zo kunt u hier een loungeplek realiseren, maar is het ook mogelijk om het om te toveren tot een hobby- of werkruimte. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht op de tuin. De hal/serre heeft een zeer brede raampartij met openslaande deuren naar de tuin.

De ruimte heeft een openslaande deur naar de bijkeuken van deze woning. Hier vindt u een extra keuken, die zich kenmerkt door de lichtkleurige keukenkastjes en het houtkleurige werkblad. De bijkeuken biedt toegang tot de grote berging. Deze berging is ideaal om spullen op te bergen of fietsen te stallen en is ook via de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping:
Via de gestoffeerde trap in de entreehal bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Deze overloop biedt toegang tot alle vertrekken. Op de eerste verdieping van de woning vindt u de trapopgang naar de tweede verdieping, de eerste drie slaapkamers en de badkamer.
Van de drie slaapkamers liggen er twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde. De slaapkamers zijn stuk voor stuk netjes afgewerkt. De slaapkamers aan de achterzijde hebben een houtkleurige vloer en de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over mooi tapijt. De muren en plafonds zijn overal keurig afgewerkt en de lichtinval is in alle ruimtes uitstekend.

Via de overloop of slaapkamer aan de voorzijde komt u bij de badkamer. U treft hier een zwevend toilet (2010), wastafel, ligbad (2010) en douchecabine aan (2017). De ruimte beschikt over een waterdichte PVC-vloer.

Tweede verdieping:
De trap biedt toegang tot de ruime overloop van de tweede verdieping. Via deze overloop zijn een berging, wasruimte en de vierde slaapkamer te bereiken. De berging is ideaal om spullen op te bergen. In de wasruimte zijn de wasmachine- en drogeraansluitingen te vinden.

De vierde slaapkamer ligt over de gehele lengte van de woning en is daardoor ruim opgezet. In de ruimte vindt u mooie vloerbedekking en de muren en het plafond zijn goed afgewerkt. Dankzij de twee grote Velux dakramen komt er veel daglicht naar binnen. De ruimte heeft een eigen wastafel. Aan zowel de voor- als achterzijde van de slaapkamer heeft u toegang tot een berging.

Tuin:
Het huis heeft een fraai aangelegde achtertuin op het zuidoosten. De tuin is deels betegeld en deels groen en biedt dankzij de vele ruimte diverse mogelijkheden. Zo is het op meerdere plekken in de tuin mogelijk om een loungeplek te maken, om optimaal van het lekkere weer te genieten. Ook speelgelegenheid voor kinderen creëren is hier een prima optie.

In de tuin vindt u een mooi opzetzwembad met pomp en zandfilter. De tuin is voorzien van prachtige beplanting. Dat zorgt tegelijkertijd voor veel privacy in de tuin. Het is hier hoe dan ook heerlijk toeven. Via de tuin heeft u toegang tot de grote berging die aan het huis grenst, maar er is ook nog een kleine vrijstaande houten berging te vinden.

Parkeren:
Parkeren op eigen terrein.

Kenmerken van de woning:
Goed onderhouden woning met fantastische tuin
Vier slaapkamers, mooie keuken, prachtige serre en keurig sanitair
Koelen via het luchtinstallatie systeem
Rolluiken op de begane grond, aan de zuidkant van de woning
Gelegen in een leuke en kindvriendelijke buurt
Veel voorzieningen binnen handbereik
Uitvalswegen goed bereikbaar
Cv-ketel uit 2020
Energielabel: C
Volledige eigendom

Over de ligging en de buurt:
Deze prachtige woning ligt aan een rustige weg in de Piacenzastraat in Vught. Het huis staat in de rustige en kindvriendelijke buurt De Baarzen. U woont in een groene omgeving, met diverse parken op fietsafstand. Daardoor heeft u genoeg wandel-, fiets en recreatiemogelijkheden in de dichte omgeving. Ook sportgelegenheden zijn goed vertegenwoordigd in de nabijheid, want u vindt onder meer een voetbalclub, golfclub en sportschool dichtbij.

Om het bruisende centrum van Vught te bereiken, hoeft u slechts 8 minuten te fietsen. Dit centrum voorziet u van een leuk en divers winkelaanbod, dat varieert van lokale winkels en winkels voor uw dagelijkse boodschappen tot landelijke filialen. Er zijn ook een aantal gezellige eetgelegenheden te vinden in het hart van Vught.

Net als het centrum, zijn ook het dichtstbijzijnde treinstation en het voortgezet onderwijs met de fiets bereikbaar. Lopend bereikt u de supermarkt, kinderopvang, basisschool en bushalte. De woning ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen. Zo vindt u de A2 en A65 op steenworp afstand.


Description

Woonhub presents:

Space, peace and freedom: that is what this beautiful house has to offer. With a living area of 190.1 m2, four nicely finished bedrooms, a great kitchen, good sanitary facilities and a beautiful conservatory, this house leaves almost nothing to be desired. And then we haven't even mentioned the fantastic garden yet, where it is lovely to relax. The house is in a fine location with many amenities within easy reach. The combination of the great living and the convenient location makes this a truly unique place to live!

Layout of the house:

Ground floor:
The partially green, partially tiled west facing front garden provides access to the covered front door of this home. Behind the front door you will find the entrance hall with meter cupboard, toilet room with standing toilet, stairs to the first floor, stairs cupboard and access to the kitchen.

The spacious kitchen area has a dark tiled floor. The modern kitchen is in corner arrangement and can be recognized by the white kitchen cabinets and dark worktop. The following appliances are present: dishwasher (2005), fridge-freezer (2013), ceramic stove (2013), oven (2013), combination oven/microwave (2021), sink & faucet, extractor hood (2013, barely used), close in boiler (2021) and steam oven (2013, barely used).

Through the kitchen, the living room is accessible. The living area features a nice, light floor and the walls and ceiling are finished in calm colors. The light is very good thanks to the many windows. The window at the back has doors to the backyard. The living room is lit with recessed spotlights and has a gas fireplace.

The kitchen provides access not only to the living room, but also to the hall. This hall is spacious and therefore offers several possibilities. For example, you can realize a lounge area here, but it is also possible to transform it into a hobby or work space. From here you have a beautiful view of the garden. The hall has a very wide window with doors to the garden.

The room has a sliding door to the utility room of this house. Here you will find an additional kitchen, characterized by the light-colored kitchen cabinets and wood-colored countertop. The utility room provides access to the large storage room. This storage room is ideal for storing things or storing bicycles and is also accessible from the backyard.

First floor:
Through the upholstered staircase in the entrance hall you reach the landing of the first floor. This landing provides access to all rooms. On the first floor of the house you will find the staircase to the second floor, the first three bedrooms and the bathroom.

Of the three bedrooms, two are located at the back and one at the front. The bedrooms are all nicely finished. The bedrooms at the back have wood-colored flooring and the front bedroom has nice carpet. The walls and ceilings are nicely finished throughout and the light is excellent in all rooms.

Through the landing or front bedroom you will reach the bathroom. Here you will find a floating toilet (2010), sink, bathtub (2010) and shower stall (2017). The room features a waterproof PVC floor.

Second floor:
The staircase provides access to the spacious landing of the second floor. Through this landing you can reach a storage room, laundry room and the fourth bedroom. The storage room is ideal for storing things. In the laundry room the washer and dryer connections are located.

The fourth bedroom is located along the entire length of the home, making it spacious. In the room you will find beautiful carpeting and the walls and ceiling are well finished. Thanks to the two large Velux skylights, there is plenty of natural light coming in. The room has its own sink. At both the front and back of the bedroom you hav access to a storage room.

Garden:
The house has a beautifully landscaped backyard facing southeast. The garden is partly tiled and partly green and offers various possibilities thanks to the many spaces. It is possible in several places in the garden to create a lounge area, to make the most of the nice weather. Creating play opportunities for children is also a great option here.

In the garden you will find a lovely swimming pool with pump and sand filter. The garden has beautiful plants. This also provides a lot of privacy in the garden. It is lovely to stay here anyway. Through the garden you have access to the large shed adjacent to the house, but there is also a small detached wooden shed situated.

Parking:
Parking on private property.

Features of the house:
Well-maintained home with fantastic garden
Four bedrooms, nice kitchen, beautiful conservatory and good plumbing
Cooling via air system
Shutters on the ground floor, on the south side of the house
Located in a nice and child friendly neighborhood
Many amenities within easy reach
Highways easily accessible
Boiler from 2020
Energy label: C
Full ownership


Kenmerken
Bouw
Soort woning Woonhuis
Soort Eengezinswoning
Type Vrijstaande woning
Subtype -
Servicekosten € null
VVE Checklist
Ingeschreven KVK
Jaarlijkse vergadering
MJOP
Opstal verzekering
Reserve fonds
ENERGIE
Energielabel C
Isolatie Muurisolatie
Vloerisolatie
Dubbel glas
Soort dak
Verwarming Heteluchtverwarming
Gaskachel
Warmwater voorziening -
BERGING
Type Aangebouwd hout
Heeft verwarming -
VOORTUIN
Heeft achterom Nee
Oriëntatie West
Kwaliteit Fraai aangelegd
Lengte 5.08 m
Breedte 13.79 m
Oppervlakte 70.05 m²
ACHTERTUIN
Heeft achterom Nee
Oriëntatie Oost
Kwaliteit
Lengte 11.3 m
Breedte 13.97 m
Oppervlakte 157.86 m²
ZIJTUIN
Heeft achterom Nee
Oriëntatie Zuid
Kwaliteit Fraai aangelegd
Lengte 8.38 m
Breedte 5.33 m
Oppervlakte 44.67 m²
INDELING
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
MATEN EN CIJFERS
Bouwjaar 1981
Woonoppervlakte 190.01 m2
Perceeloppervlakte 346 m2
Inhoud 742 m3
Overige inpandige ruimte 17.6 m2
Externe bergruimte 4.9 m2

Cookie

Heb jij geen problemen met cookies? Druk dan op "Toestaan" om alle cookies toe te laten. Wil je niet dat we informatie over je bezoek verzamelen voor het meten van de prestaties van onze website en voor marketing doeleinden? Druk dan op "Weigeren". Deze keuze kun je op ieder moment aanpassen. Meer informatie over de verschillende cookies kun je vinden in ons Privacyverklaring & Cookiebeleid