BLOG

91 Hits
Dit is een test blog

Ditiseenkorteomschrijving van een testblog

10 September,2021
103 Hits
Is overbieden de nieuwe standaard?

Een koopwoning vinden is anno 2021 niet een van de makkelijkste opdrachten, in een oververhitte woningmarkt met een tekort aan woningen en flinke concurrentie die mogelijk wel over de vraagprijs heen biedt. Is dan kans op het kopen van woning voor de vraagprijs erg klein. De echte vraag is natuurlijk, hoe kan het dat andere een bod kunnen plaatsen boven die vraagprijs?

07 October,2021
61 Hits
De invloed van vergrijzing op de woningmarkt.

Na de 2e wereldoorlog vond er in Nederland een grote babyboom plaats, deze babyboom heeft anno 2021 een grote impact op de woningmarkt. De gevolgen van de vergrijzing op de woningmarkt zijn goed voelbaar. Deze mensen zijn inmiddels rond de 70 jaar en bezetten veel huizen die geschikt zouden zijn voor woningzoekende. Een kwart van de huishoudens in Nederland bestaat uit minstens één persoon van 65 jaar of ouder. Deze ouderen hebben behoefte aan bijvoorbeeld een kleiner en zorggeschikt huurhuis om daar hun oude dag te genieten. Helaas zijn deze huizen er niet genoeg voor deze groep. In dit artikel behandelen we dan ook een van de problemen op de woningmarkt.

18 October,2021
28 Hits
Hoe kunt u uw huis verduurzamen?

Het verduurzamen van uw woning is dus hele slimme en handige manier om meer waarde uit uw woning te halen of te besparen op uw energiekosten. Last but not least draagt u dan ook bij aan het verduurzamen van Nederland. 

20 October,2021
37 Hits
Alles wat u moet weten over het nieuwe energielabel.

Gaat u uw huis verkopen, dan heeft u daar een energielabel voor nodig! Met een energielabel wordt aangegeven hoe duurzaam uw huis is. Uw label wordt bepaald op basis van fossiele energiegebruik in Kilowattuur per vierkante meter per jaar.

20 October,2021