Vragen of extra informatienodig?

Stagiair marketing

Wij zijn op zoek naar een gedreven student (en bij voorkeur meerdere studenten) wie het interessant en uitdagend lijkt om ons te ondersteunen (en wellicht blijvend) bij het lanceren van ons bedrijf. Ter ondersteuning maken wij nu gebruik van meerdere designers en webdevelopers waar jullie nauw mee samen gaan werken maar je krijgt ook eigen verantwoordelijkheden.

Enkele vraagstukken waar wij graag meer onderzoek naar willen zijn; Jij gaat ons antwoord geven op bijvoorbeeld deze vragen:


Fysiek:

Acties:

Digitaal

Marktbenadering

Wij zijn op zoek naar studenten die het leerzaam vinden om bij een startup stage/onderzoek te lopen waarbij veel nieuwe en innovatieve marketing benaderingen onderzocht en getest worden.


Wat verwachten wij van jou?

Wat mag je van ons verwachten?

Sollicitatieprocedure


Ben je enthousiast, herken jij je in dit profiel en durf jij de uitdaging aan dan maken wij graag kennis met jou. Klik dan op Solliciteer direct, upload je CV en motiveer waarom jij bij uitstek geschikt bent. Wij zullen jou daarna benaderen voor een eventueel vervolggesprek. Heb je nog vragen over de functie of over woonhub neem dan contact op via vacature@woonhub.nl