Vragen of extra informatienodig?

Vestigingsmanager makerlaar

Bij Woonhub zijn wij altijd bezig met groei. Zowel de groei voor jou als persoon als van onze organisatie.
Lijkt het jou een uitdaging om deelgenoot en partner te zijn van een jong groeiend bedrijf en ben je geïnteresseerd in vastgoed? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je gaat je eigen makelaarskantoor starten met de ontwikkelcapaciteiten en gebruiksgemakken van het platform van Woonhub. In deze rol zal jij verantwoordelijk zijn voor het gehele kantoor en alle zaken die hierbij horen, onder andere; het vinden van een nieuwe kantoor op de juiste locatie, de begroting maar ook voor alle zaken die je als onroerend goed specialist gewend bent te ondernemen zoals verkoopgesprekken, waardebepalingen, bezichtigingen, onderhandelingen en inspecties.


Wat verwachten wij van jou?

Wat mag je van ons verwachten?

Daarnaast bieden wij

Sollicitatieprocedure


Ben je enthousiast, herken jij je in dit profiel en durf jij de uitdaging aan dan maken wij graag kennis met jou. Klik dan op Solliciteer direct, upload je CV en motiveer waarom jij bij uitstek geschikt bent. Wij zullen jou daarna benaderen voor een eventueel vervolggesprek. Heb jenog vragen over de functie of over Woonhub neem dan contact op via vacature@woonhub.nl