Vragen of extra informatienodig?

Marketing specialist

Bij Woonhub zijn wij altijd bezig met groei. Zowel de groei voor jou als persoon als van onze organisatie.
Lijkt het jou een uitdaging om deelgenoot en partner te willen worden van een groeiend bedrijf en ben je geïnteresseerd in vastgoed? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Onze marketingspecialist is een ondernemend type. Je helpt ons in onze merkuitingen en de in- en outbound marketingstrategie. Daarnaast zal je veel werken met de ontwikkelaars van het platform Woonhub en zal je deze mee helpen aansturen tijdens fase twee van de ontwikkeling en zal jij je bezighouden met onze Social Media advertenties, Google adwords, het ontwerpen van drukwerk of aansturen van andere designers en je bent verantwoordelijk voor de nieuwsbrief.


Wat verwachten wij van jou?

Wat mag je van ons verwachten?

Daarnaast bieden wij

Sollicitatieprocedure


Ben je enthousiast, herken jij je in dit profiel en durf jij de uitdaging aan dan maken wij graag kennis met jou. Klik dan op Solliciteer direct, upload je CV en motiveer waarom jij bij uitstek geschikt bent. Wij zullen jou daarna benaderen voor een eventueel vervolggesprek. Heb je nog vragen over de functie of over Woonhub neem dan contact op via vacature@woonhub.nl