Vragen of extra informatienodig?

Verkoper VASTGOED / WONINGEN

(Eindhoven)

Bij Woonhub zijn wij altijd bezig om het aan- en verkopen van woningen leuker en duidelijker te maken. Een woning kopen en verkopen is een van de belangrijkste financiële besluiten in het leven van onze klanten, transparantie en eerlijkheid zijn hierbij cruciaal en daar staan wij voor. Bij Woonhub verkopen wij woningen met een vaste prijs en als klanten zelf iets wensen te doen gaat dat van de prijs af.

Door middel van digitale innovaties en procesverbeteringen zijn wij goed van start gegaan in Eindhoven. Ons uiteindelijke doel is om in heel Nederland het Woonhub platform te lanceren en het aan- en verkopen leuker te maken.

Is een combinatie van innovatie en transparantie toevoegen aan de vastgoed sector iets voor jou? Ben jij commercieel vaardig en ben je geïnteresseerd in vastgoed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als Makelaar Woonhub, ga je je eigen stad beter leren kennen door het aan- en verkopen van woningen. Met alle gebruiksgemakken van het Woonhub platform. In deze rol ben jij zelfstandig, verantwoordelijk en proactief voor je eigen klanten met de daarbij behorende activiteiten zoals: het vinden van nieuwe woningen op de juiste locaties, de financiële afwikkeling maar daarnaast ook voor alle zaken die je als makelaar vastgoed / woningen gewend bent te ondernemen zoals verkoopgesprekken, waardebepalingen, bezichtigingen, onderhandelingen en inspecties.


Wat verwachten wij van jou?

Kortom: onze klanten staan centraal en dit geeft een kans om hen de unieke Woonhub ervaring te bieden, je overtreft verwachtingen, bent enthousiast, collegiaal, klantgericht en wilt graag werken in een leuke, energieke omgeving.

Wat wij jou bieden

Voor alle recruiters en bemiddelaars, jullie zijn welkom om een woning te bezichtigen of jullie woning met ons te verkopen. Deze vacature vullen wij echter zelf in.


Sollicitatieprocedure


Ben je enthousiast, herken jij je in dit profiel en durf jij de uitdaging aan dan maken wij graag kennis met jou. Klik dan op Solliciteer direct, upload je CV en motiveer waarom jij bij uitstek geschikt bent. Wij zullen jou daarna benaderen voor een eventueel vervolggesprek. Heb jenog vragen over de functie of over Woonhub neem dan contact op via vacature@woonhub.nl